Våra båtar

 

SJÖBUSSEN
Sjöbussen, som vi startade verksamheten med, är fortfarande vår mest allround båt. Med sina dryga 10 meters längd rymmer hon ett stort däckshus med plats för 12 sittande passagerare och 9 kvm akterdäck. Hon tar 12 passagerare och last om så behövs. Marschfart 16-18 knop och byggd enligt ”Svensk yrkesbåtsstandard”

 

SJÖBJÖRN
SjöBjörn köptes som ett komplement och reservbåt men har idag bland annat en stående uppgift att dra tross i samband med förtöjning av fartyg vid boj. Med det delbara kapellet fungerar hon utmärkt som arbetsplattform men också för till exempel en kräftskiva på akterdäcket. Kan ta 12 passagerare och har toalett ombord samt fast bord att sitta vid för en mindre grupp. Akterdäcket är ca 9 kvm och hon kan förses med hydraulkran som tar ca 500 kg. Marschfart 8 knop med toppfart runt 17 knop. Detta är en robust båt med 300 hk fördelat på två motorer vilket skapar en uthållig, manövrerbar bogser- och arbetsbåt.

Då vi är vana med att utföra många olika typer av uppdrag har vi också en del utrustning till båtarna som vi inte kan lista i detalj här. Men fråga gärna om det ni behöver eller berätta vad ni ska göra så kan vi säkert hitta en lösning för just er.